Библиотека

Мир женщины

Скачать Обземен Од Мојата Божиќна Кокета - Brower Dawn

Любовный роман бесплатно.


СкачатьОбземен Од Мојата Божиќна Кокета - Dawn Brower бесплатно

Любовные романы и книги по Автору
А Б В Г Д Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
Любовные романы и книги по Темам
Поиск любовного романа

Обземен Од Мојата Божиќна Кокета - Dawn Brower

Исторический любовный роман
Издательство: Tektime S.r.l.s.
Город:
Год:
Серия:
Возраст: 0 +
Кол-во символов: 105127

Дали грофот од Винчестер ќе предложи брак, и што е уште поважно, дали воопшто ќе ја сака леди Аделајн Карвин ако бидат присилени на венчавка? Нејзиниот божиќен период не излезе како што таа се надеваше… Леди Аделајн Карвин има една желба за божиќниот период: да доживее љубов. Како одговор на нејзиниот копнеж се појавува Девон Хејз, гроф од Винчестер. Опасно привлечен, попалав не се родил. Нивната прва средба е магична, таа е среќна што Бадник ќе го помине во неговите прегратки. Се сомнева дека утрото потоа тој ќе продолжи да ѝ изјавува љубов, и неговите мили зборови ги смета за празни ветувања, дури и кога сака да му верува. Кога нејзиниот татко, војводата од Вајтвуд ќе ги најде во срамна ситуација, сѐ ќе се смени. Леди Аделајн е во неодбранлива ситуација која требаше да ја спречи. Иако не жали за ноќта помината со Конор, посакува утредента неговата љубов да е вистинита. Девон не очекуваше да наиде на волшебна дама на божиќната забава на која е поканет, но уште од прв поглед е обземен од неа. Ја прогонува безмилосно, без идеја што планира откако ќе ја добие. Откако таа своеволно ќе му падне во прегратки, тој ѝ се заблагодарува на судбината што му ја донесе, но работите ќе се сменат кога ќе биде загрозена неговата слобода. Присилен е да се преиспита себеси и мора да донесе одлука која би требало да е многу лесна за еден вљубен човек. Дали грофот од Винчестер ќе предложи брак, и што е уште поважно, дали воопшто ќе ја сака леди Аделајн Карвин ако бидат присилени на венчавка?

Скачать отрывок романа можно в следующих форматах:
| fb2 | epub | rtf | txt |

Читать любовный роман - Обземен Од Мојата Божиќна Кокета - Dawn Brower
Brower Dawn - все любовные романы и книги автора

Ваши комментарии
к роману Обземен Од Мојата Божиќна Кокета - Dawn Brower


Комментарии к роману "Обземен Од Мојата Божиќна Кокета - Dawn Brower" отсутствуют


Ваше имя


Комментарий


Введите сумму чисел с картинки


Партнеры

Реклама на сайте | Правообладателям
Копирование материалов сайта возможно только при наличии активной ссылки на ladylib.net.
©, 2008-2010 Все права защищены.